Προς πρωθυπουργό: Πήρε δάνειο 50.000 ευρώ, το πλήρωσε σχεδόν όλο και η τράπεζα του ζητά άλλα 150.000 ευρώ μέχρι το 2024!

Κύριε πρωθυπουργέ και μέλη του οικονομικού επιτελείου της νέας κυβέρνησης ιδού τί σημαίνει να σου σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό οι τράπεζες εδώ και τόσα χρόνια παράλληλα με τη μείωση των απολαβών σου από μια πολιτική που χαράχθηκε από μέλη μιας ελίτ και την υπερφορολόγησή σου από ένα από τα πιο διεφθαρμένα κράτη στη Γη. 

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, ο μόνος σύλλογος που αριθμεί χιλιάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα και καθημερινά δέχεται νέα μέλη που έχουν πέσει θύματα της τοκογλυφίας των τραπεζών αποκαλύπτει την αλητεία της τραπεζοκρατίας σε βάρος του ελληνικού λαού:

 

Δανειολήπτης που έλαβε καταναλωτικό δάνειο 50.000 ευρώ από τράπεζα τον Φεβρουάριο του 2008 ενημερώθηκε από την τράπεζα τον Ιούλιο του 2013 ότι πλήρωσε μεν κεφάλαιο 20.184 ευρώ και τόκους 24.189 ευρώ, δηλαδή 45.500 ευρώ περίπου αλλά εξακολουθεί να οφείλει κεφάλαιο -μόνο- 29.815 ευρώ. 

 

Στη συνέχεια και μέχρι τις 31.12 2013 ο δανειολήπτης πλήρωσε κεφάλαιο 22.317 ευρώ και τόκους 25.523 ευρώ αλλά το ανεξόφλητο κεφάλαιο ήταν 27.682 ευρώ. Δηλαδή ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

 

Αλλά, αυτό αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα!

 

Η τράπεζα αποστέλει επιστολή στον δανειολήπτη και του ανακοινώνει ότι με κάποιο μαγικό τρόπο η τράπεζα αποφάσισε να συμφωνήσει με τον εαυτό της και όχι με τον δανειολήπτη ευνοϊκό τρόπο αποπληρωμής του δανείου και με ακόμη πιο μαγικό τρόπο χάρη σε αυτούς τους τόσο ευνοϊκούς όρους εξόφλησης του ξαναγυρίζουν το ύψος της οφειλής ξανά στο αρχικό στάδιο των 50.000 ευρώ, σαν να μην πλήρωσε ποτέ ούτε ένα ευρώ για το δάνειο που έλαβε. Στη συνέχεια και μέσα σε ένα έτος αυξάνει η τράπεζα με ΔΗΘΕΝ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ το ποσό οφειλόμενου κεφαλαίου σε 52.902 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η τράπεζα καλεί εκ νέου τον δανειολήπτη να ξαναπληρώσει τα ποσά κεφαλαίου 22.317 ευρώ και τόκους 25.523 ετυρώ, δηλαδή να πληρώσει επιπλέον κεφάλαιο 52.902 ευρώ και τόκους 43.466 ευρώ με προθεσμία αποπληρωμής το 2024 και με καταβολή δόσεων 573 ευρώ ανά μήνα. 

 

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ. 

 

Η τράπεζα παραβιάζει το Σύνταγμα της Ελλάδας και την κοινοτική νομοθεσία και πρόκειται περί σωρείας παραβιάσεων και μπροστά της οι τοκογλύφοι παλαιότερων ετών ωχριούν. 

 

ΑΥΤΕΣ είναι οι τράπεζες στην Ελλάδα. Αυτή είναι η τραπεζοκρατία στην Ελλάδα. Ιδού η Ρόδος…ιδού και πήδημα, όπως είχατε προαναγγείλλει κύριε πρωθυπουργέ προεκλογικά από το ακριτικό νησί μας. 

 

Ολα τα επίσημα έγγραφα διατίθενται από τον Σύλλογο Δανειολητπών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος προς όποιον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και όχι των διεφθαρμένων που παρασιτοζωούν μέχρι σήμερα σε βάρος των φτωχοποιημένων Ελληνίδων και Ελλήνων. 

 

Μοναδικός σύμμαχος του δανειολήπτη που έπεσε θύμα των τοκογλύφων προς το παρόν και δυστυχώς όλων των δανειοληπτών είναι μόνο ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος. Οποιος αναλαμβάνει την εξουσία με τη λαϊκή ψήφο ξεκάθαρα και υποσχόμενος ελπίδα θα έπρεπε από τη στιγμή που αναλαμβάνει την εξουσία να σταθεί στο πλευρό του δανειολήπτη και να τερματίσει την αλητεία των τοκογλύφων και να τους τιμωρήσει για τη χρόνια τοκογλυφία τους και όχι να κάνει ότι έκαναν και οι πολιτικοί αντίπαλοί του, δηλαδή να υποταχθεί στα σχέδιά τους, παραπλανώντας και εκείνος τους δανειολήπτες που είναι το 75% των Ελλήνων δήθεν με ρυθμίσεις που το μόνο που κάνουν είναι να ενισχύουν την τραπεζοκρατία και να καθιστούν δυσχερή στην εφαρμογή του τον νόμο 3869/2010, τον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που είναι ο μόνος νόμος που προστατεύει τους δανειολήπτες από την αλητεία των τραπεζιτών. 

 

danioliptes.gr