Ενώ ξεπούλησαν τις τράπεζες έναντι πινακίου φακής, δήθεν δίνεται αγώνα για να μην πάρουν τα σπίτια των πολιτών τα distress funds;

Τα 40 δισεκ. τα δανείστηκε με το δεύτερο μνημόνιο ο έλληνας φορολογούμενος δανειολήπτης , τα χάσαμε αλλά θα τα πληρώσουμε. 

 

Χωρίς καμία πολιτική και ηθική ενοχή η αριστερή διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε τις ελληνικές τράπεζες, ξεδιάντροπα. 

 

Ταυτόχρονα ενώ έχει ξεπουλήσει 345 δισεκ. περιουσίας τραπεζών έναντι 5 δισεκ. η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ….δίνει μεγάλη μάχη ώστε τα distress funds να μην αγοράσουν τα προβληματικά στεγαστικά δάνεια. 

 

Ποιος κοροϊδεύει ποιον κύριοι;

Ενώ ξεπουλήσατε τις τράπεζες έναντι πινακίου φακής, δήθεν δίνεται αγώνα για να μην πάρουν τα σπίτια των πολιτών τα distress funds;

Μα εδώ ξεπουλήθηκαν οι τράπεζες για 5 δισεκ. στα διεθνή funds και ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει αγώνα;

Μια συγνώμη από την κυβέρνηση δεν θα έβλαπτε ενώ σίγουρα οι οικονομικοί εισαγγελείς θα πρέπει να παρέμβουν για το πώς συντελέστηκε αυτό το τερατούργημα, το οικονομικό τερατούργημα που ζημίωσε τους έλληνες φορολογουμένους δανειολήπτες 40 δισεκ. ευρώ. 

Όμως μην πάνε να φορτώσουν αυτή την αποτυχία στις τράπεζες και στο ΤΧΣ. 

Η απόφαση ήταν της Τρόικα και της κυβέρνησης αυτοί είναι οι καθοδηγητές, αυτοί δημιούργησαν το σκηνικό ώστε οι έλληνες φορολογούμενοι δανειολήπτες να πληρώσουν 40 δισεκ. και να του πάρουν και την κύρια κατοικία τα αποτυχημένα οικονομικά πειράματα της Τρόικα και της αριστερής διακυβέρνησης. 

Πραγματικά ντροπή.
 

Bankingnews