Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Α.Τσίπρας ψάχνει συνενόχους στα δολοφονικά μέτρα για τους πολίτες

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως», στον Σκάι, και αναφερόμενη στο  συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι ο πρωθυπουργός αναζητεί συνενοχή σε μέτρα δολοφονικά για τους πολίτες και αναζητεί φύλλο συκής, γι’ αυτά που δέχθηκε. Είναι αστείο να αναζητεί να πουν “όχι” στη μείωση των συντάξεων εκείνοι που τις μείωσαν».

 

Για την επιτροπή αλήθειας του δημοσίου χρέους, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, επισήμανε ότι  «στα δύο πορίσματα για το χρέος, δεν έχει υπάρξει επιστημονικός αντίλογος. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει εξηγήσει μέχρι τώρα γιατί παραμέρισε τα πορίσματα και έφερε μετά το μνημόνιο. Θάβει αυτά τα πορίσματα και με δειλό και κουτοπόνηρο τρόπο προσπαθεί να απενεργοποιήσει την επιτροπή μέσω του κ. Βούτση.

 

Τα πορίσματα τα κατέβασε ο κ. Βούτσης από την ιστοσελίδα της Βουλής. Ο κ. Βούτσης λύσσαξε να θάψει την επιτροπή Διαφάνειας, έκανε έξωση στην επιτροπή και κήρυξε μονομερώς τη λήξη των εργασιών της Βουλής. Το “γιατί” πρέπει να το ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι. Προφανώς αυτά τα πορίσματα δεν εξυπηρετούν μια κυβέρνηση παραδομένη στους δανειστές».

 

Για τα επόμενα βήματά της: «Δεν εγκαταλείπω σε αυτή την κρίσιμη στιγμή αυτή την εγκαταλειμμένη κοινωνία. Εχω πάρει πρωτοβουλίες για νέες ευρωπαϊκές δυνάμεις και θα αναλάβω όλες τις πρωτοβουλίες για να αποτινάξουμε το μνημονιακό ζυγό. Σκοπό έχω να αναλάβω πολλές πρωτοβουλίες και να στηρίξω αυτές που υπάρχουν. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να στηρίξουν και υπάρχουν πολλοί νέοι που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τη ζωή τους. Το “παράθυρο” είναι ορθάνοιχτο και πρέπει ακόμη να αναληφθούν πολλές πρωτοβουλίες για να μην παραδοθεί η κοινωνία στα αρπακτικά που την κατασπαράζουν».

 

bankwars